top of page
Benvinguts
 

Esperem rebre la vostra confiança i les vostres consultes. Contacteu amb nosaltres per a plantejar-nos les vostres preocupacions.

Viure implica haver de relacionar-se amb una gran diversitat de persones: amb tots i cadascun dels membres de la família, amb els amics i amigues, amb els companys de l'escola, de l'institut o de la feina, amb els veïns, amb desconeguts i, en general, amb molta gent amb caràcters i maneres de fer diverses.

En general tot va bé, però a vegades apareix alguna dificultat o conflicte que, amb el temps, si es repeteix o s'incrementa, pot complicar i fer difícil el nostre dia a dia per a qui ho pateix, i també pels que estan al seu voltant. Si aquests conflictes o dificultats (personals, familiars, escolars, acadèmiques, laborals, socials...) fan difícil la bona marxa de les tasques quotidianes, segurament haurà arribat el moment de buscar una ajuda temporal d'un professional per poder seguir endavant. 

Consultar a un psicòleg és un fet cada vegada més estès i normal. La intervenció d'un professional especialitzat ajuda a veure les coses d’una altra manera, fa que connectem amb els nostres afectes més desconeguts i possibilita que puguem enfrontar-nos a ells per canviar coses que ens generen malestar, aprenent alhora a acceptar-nos tal com som, amb totes les nostres limitacions o imperfeccions.

Esperem, per tant, rebre la vostra confiança i les vostres consultes. Contacteu amb nosaltres per a plantejar-nos les vostres preocupacions.

Us donem la benvinguda al SAPS.
bottom of page